Майбутнє проекту «Нафтогазу» в Єгипті за $1,25 мільйона оцінить Lazard

Майбутнє проекту «Нафтогазу» в Єгипті за $1,25 мільйона оцінить Lazard

Укрінформ
«Нафтогаз України» вирішив скористатися послугами міжнародного інвестиційного банку Lazard, щоб перевірити доцільність продовження проекту з розвідкою, розробкою і видобуванням вуглеводнів у Єгипті. 

Про це інформує прес-служба Нафтогазу

«З метою отримання інвестиційно-банківських послуг щодо активів НАК «Нафтогаз України», пов'язаних із розвідкою, розробкою і видобуванням вуглеводнів на території Арабської Республіки Єгипет (АРЄ), Нафтогаз за результатами переговорної процедури оголосив про намір укласти договір з компанією Lazard», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в компанії, Нафтогаз двічі - 31 березня та 17 травня - оголошував відкриті торги на закупівлю зазначених послуг. Оскільки кожного разу пропозиції надавав лише один учасник, тому відповідно до Закону «Про публічні закупівлі» було застосовано переговорну процедуру, за результатами якої інвестиційним радником було обрано компанію Lazard, цінова пропозиція якої склала 1,25 млн дол. США, що на 200 тис дол. США менше очікуваної вартості закупівлі. Строк надання послуг - до 31 грудня 2018 року.

Читайте також: У Нафтогазі кажуть, що борг ТКЕ і ТЕЦ перевищує 30 мільярдів

Нагадаємо, Lazard є одним з найбільших міжнародних інвестиційних банків у світі, що має філії у 43 містах 27 країн. Компанія отримала нагороди видавництва Euromoney 2014, 2015 та 2016 років як «Найкращий незалежний інвестиційний банк у світі», а також нагороду Euromoney 2017 як «Найкращий банк клієнтів державного сектору».

Lazard спеціалізується на інвестиційно-банківських послугах, посів у 2016 році 7 і 8 місце у глобальному рейтингу Thomson Reuters завершених та оголошених угод (264 угоди на суму 347 млрд дол США та 241 угода на суму 585 млрд дол США) відповідно, 8 місце у глобальному рейтингу оголошених угод, та 6 місце у рейтингу міжнародних угод Bloomberg Finance (260 угод на суму 360 млрд дол США та 142 угоди на суму 256 млрд дол США).

Крім того, компанія Lazard відома тим, що супроводжувала реструктуризацію державного суверенного боргу України у розмірі 15 млрд дол США, реструктуризацію муніципального боргу м. Київ у розмірі 449 млн дол США, перепрофілювання боргу державних підприємств/банків на суму більш ніж 3,3 млрд дол США (Ощадбанк, Укрексімбанк, Укрзалізниця).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-