На субсидії у бюджеті є ще 26 мільярдів — Рева

На субсидії у бюджеті є ще 26 мільярдів — Рева

Укрінформ
У державному бюджеті ще є 26 млрд гривень, які передбачені для покриття фінансування субсидій.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева у ході селекторної наради з питань підготовки до майбутнього опалювального сезону під головуванням Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана у Миколаєві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У нас на сьогоднішній день є невикористаних субсидій більше 26 млрд гривень”, - сказав Рева.

За його словами, 12 млрд гривень цих коштів лишилися із 47 млрд гривень, які були закладені в бюджеті для субсидій ще на початку року, а інші 14 млрд гривень — це ті кошти, які були виділені додатково улітку.

Читайте також: У новому опалювальному сезоні газ не подорожчає - Гройсман

Рева також розповів, що на сьогоднішній день субсидію отримують 5 млн 428 тисяч 949 домогосподарств, тоді як на момент закінчення опалювального сезону було 6 млн 145 тисяч 329 домогосподарств. Водночас він нагадав, що із початком нового опалювального періоду кількість субсидіантів може зрости.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Прем’єр-міністр Володимир Гройсман перебуває з робочою поїздкою у Миколаївській області. Цього тижня він також уже здійснив дві робочі поїздки регіонами України — у вівторок, 15 серпня відвідав Дніпропетровщину, а в середу, 16 серпня — Херсонщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-