Фонд гарантування продає об'єкт з балансу ПАТ «Банк Київська Русь»

Фонд гарантування продає об'єкт з балансу ПАТ «Банк Київська Русь»

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж нежитлові приміщення в Київській області - склади у Бучі за стартовою ціною у 21,45 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

«15 серпня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу нежитлових приміщень - складів у м. Буча, Київської області. Об'єкт комерційної нерухомості перебуває на балансі ПАТ «Банк Київська Русь» та на повторні торги виставляється із початковою ціною реалізації 21,45 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Аферисти "нагріли" Фонд гарантування на 6,5 мільйона

Одним лотом на продаж виставлено нежилі приміщення, загальною площею 2 668,92 м2,  та земельна ділянка у приватній власності, на якій вони розташовуються (площа 2,3594 га). Банк є єдиним власником об'єктів. Виставлені на продаж склади мають вигідне місце розташування, розміщуються на виїзді з м. Буча, неподалік траси міжнародного значення Київ-Ковель. Разом із нерухомістю до лоту також входять 3533 одиниці основних засобів банку ПАТ «Банк Київська Русь», що зберігаються у виставлених на продаж складах у м. Бучі, а також 1097 одиниць, що належать ПАТ «Укрбізнесбанк» та розміщуються на складах у Бучі, Харкові, Маріуполі.

Аукціон відбудеться 15 серпня у системі ProZorro.Продажі. Заявки на участь у торгах приймаються до 14 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-