Словаки пропонують запоріжанам сучасний сміттєспалювальний завод

Словаки пропонують запоріжанам сучасний сміттєспалювальний завод

Укрінформ
Словацька компанія IMOP Corporation s.r.o пропонує побудувати сміттєспалювальний завод у Запорізькій області.  

Як повідомляє департамент інформдіяльності і комунікацій зі ЗМІ Запорізької ОДА, з відповідною пропозицією представники словацької компанії звернулися до голови ЗОДА Костянтина Бриля.

«Голова ЗОДА Костянтин Бриль провів зустріч з представниками  компанії Corporation s.r.o (Словаччина). Сторони обговорили можливості  будівництва сміттєспалювального заводу на території Запорізької області. Як наголосив Костянтин Бриль, для впровадження в життя такого проекту, враховуючи децентралізацію і створення у регіоні об'єднаних територіальних громад, область має вибрати одну пілотну територію і на її базі реалізувати проект. При цьому, як базу можна розглядати  Мелітополь, Бердянськ та інші великі міста регіону», - повідомляє ЗОДА.

Читайте також: Синютка скаржиться, що не всі міста погодилися приймати львівське сміття

За даними  відомства, представники словацької фірми пропонують побудувати в Запорізькому регіоні сміттєспалювальний завод за новими технологіями: підприємство, яке не лише утилізуватиме тверді побутові відходи, але й вироблятиме електроенергію, теплову енергію, а також золу для наповнення дорожнього полотна, шлакоблоки тощо.

Згідно з відкритими джерелами, словацька компанія з назвою IMOP Corporation s.r.o  зареєстрована в 2016 р., має єдиного засновника, власний капітал в 4 458 євро і закінчила 2016 рік зі збитками в розмірі - 542 євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-