НБУ почав примусове стягнення боргів з екс-власників Привату

НБУ почав примусове стягнення боргів з екс-власників Привату

Укрінформ
Оскільки строк добровільної реструктуризації кредитів колишніх власників ПАТ "Приватбанк" закінчився 1 липня, Нацбанк почав процедуру примусового стягнення боргів.

Про це йдеться в коментарі Національного банку України щодо статусу реструктуризації кредитного портфелю ПАТ «Приватбанк» колишніми власниками.

"Строк добровільної реструктуризації кредитів колишніх власників ПАТ "Приватбанк" сплив 1 липня 2017 року. Зараз можна стверджувати, що колишні власники не виконали взяті на себе зобов’язання. Таким чином, зараз держава та ПАТ "Приватбанк" перейшли до юридичної процедури стягнення та реалізації відповідної юридичної стратегії, конкретні кроки якої наразі не можуть бути розголошені", - йдеться в коментарі НБУ.

Читайте також: Приватбанк: Коломойський та Боголюбов порушили обіцянку, Мінфін чекає звіту Rothschild

Там зазначається, що банківська процедура буде подібною до звичайної процедури стягнення у разі прострочки боргів, тож мова йде більшою мірою про примусове стягнення.

Напередодні Міністерство фінансів оприлюднило інформацію щодо статусу реструктуризації кредитного портфелю Приватбанку колишніми власниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-