Приватбанк хочуть очистити від

Приватбанк хочуть очистити від "токсичних активів" і знову продавати

Укрінформ
В.о. голови Національного банку Смолій вважає, що Шлапак очолив "Приватбанк" у складний для банку період після банкрутства і продемонстрував професійність у стабілізації роботи банку.

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

"Олександр Шлапак очолив "Приватбанк" у складний для банку перехідний період після банкрутства і продемонстрував професійність у стабілізації роботи банку. Він підтвердив надійність банку, забезпечивши його безперебійну операційну діяльність після його переходу у державну власність і завдяки цьому утримав довіру клієнтів", - сказав Смолій.

За його словами, наразі головними завданнями майбутнього очільника є розбудова стратегії розвитку державного банку, підготовка до успішного входження в його капітал міжнародних стратегічних інвесторів через кілька років та продовження очищення банку від токсичних активів.

Голова правління ПАТ КБ "Приватбанк" Шлапак планує завершення антикризової каденції в ПриватБанку, оскільки виконав повною мірою поставлені завдання щодо стабілізації ситуації в банку та проведення аудиту фінансового стану фінустанови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-