Голова правління ПриватБанку Шлапак подав у відставку

Голова правління ПриватБанку Шлапак подав у відставку

Оновлено
Укрінформ
Голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак найближчим часом планує завершити антикризову каденцію на посаді голови правління ПАТ КБ «ПриватБанк». 

Про це повідомляє прес-служба банку.

«Голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак виконав у повній мірі поставлені завдання щодо стабілізації ситуації в банку та проведення аудиту фінансового стану ПриватБанку й найближчим часом планує завершити антикризову каденцію на посаді голови правління ПАТ КБ «ПриватБанк», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в Наглядовій раді банку, голова правління продовжує керувати банком, водночас відповідна заява голови банку вже подана Наглядовій раді банку та може бути розглянута наступного засідання Наглядової ради банку наприкінці липня.

За повідомленням Наглядової ради ПриватБанку, Шлапак прийняв виклик очолити найбільший в країні банк відразу після переходу в державну власність, у період великих ризиків та невизначеностей. Завдяки успішній програмі антикризового менеджменту під керівництвом Шлапака банк було стабілізовано й забезпечено його сталий розвиток. Завдяки роботі менеджменту банку завершено аудит фінансової звітності банку відповідно до міжнародних стандартів. Затверджений урядом та Наглядовою радою фінансовий звіт банку за 2016 рік та аудиторський висновок щодо нього. 23 червня уряд ухвалив рішення про докапіталізацію ПриватБанку на суму до 38 565 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-