Фонд гарантування: злочинна група знешкоджена - боротьба з корупцією триватиме

Фонд гарантування: злочинна група знешкоджена - боротьба з корупцією триватиме

Укрінформ
У Фонді гарантування вкладів фізичних осіб заявляють, що завдяки їхній співпраці з СБУ було припинено діяльність злочинної групи з вимагання хабарів, до складу якої входила уповноважена особа фонду.

Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування.

«Завдяки тісній співпраці Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з Головним управлінням боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ вчора було припинено діяльність злочинної групи, що здійснювала вимагання неправомірної вигоди в особливо великих розмірах, та до складу якої входила уповноважена особа фонду», - йдеться в повідомленні.

У ФГВФО зазначають, що антикорупційна операція була здійснена у режимі цілковитої секретності, деталі її проведення були відомі вкрай обмеженому колу осіб. Зараз тривають оперативно-слідчі дії. Дотримуючись принципу «нульової толерантності» до будь-яких проявів корупції, фонд і надалі вживатиме усіх заходів щодо запобігання та протидії цьому явищу як у власних лавах, так і серед співробітників неплатоспроможних банків, та сприятиме правоохоронним органах у викритті подібних фактів, наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ спільно з СБУ затримали під час одержання хабара в сумі 5 млн дол одну з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, яка розробила злочинну схему вимагання та одержання хабарів від керівників банківських установ, до яких введено тимчасові адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-