Аудит виявив 235 мільйонів чистого прибутку Агрофонду

Аудит виявив 235 мільйонів чистого прибутку Агрофонду

Укрінформ
Чистий прибуток ПАТ «Аграрний фонд» за 2016 рік склав 235,3 млн грн за міжнародними стандартами. Такий результат товариства був підтверджений за результатами міжнародного фінансового аудиту.

Про це повідомляє ПАТ "Аграрний фонд".

"За результатами комісії наказом Мінагрополітики від 26.01.2017 № 30 було обрано ТОВ «Бейкер Тіллі Україна» для проведення аудиту консолідованої фінансової звітності ПАТ «Аграрний фонд» за 2016 рік. З аудиторським висновком можна ознайомитись на офіційному сайті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку та на сайті товариства в розділі «Службова інформація». Відповідно до результатів аудиту чистий прибуток ПАТ «Аграрний фонд» у 2016 році за міжнародними стандартами склав 235,3 млн грн", - йдеться у повідомленні.

В Аграрному фонді додають, що за системою українських підрахунків чистий прибуток товариства за 2016 рік склав 48,7 млн грн. І підкреслюють, що різниця в підрахунках обумовлена різними стандартами формування доходів. Наприклад, курсові різниці, валютна виручка, розрахунок собівартості і нарахування податків та резервів сумнівної заборгованості.

Нагадаємо, що у 2016 році в ПАТ «Аграрний фонд» вперше був проведений міжнародний фінансовий аудит консолідованої фінансової звітності за 2013, 2014, 2015 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-