Аудит ДП

Аудит ДП "Артемсіль" підтвердив відповідність міжнародним стандартам

Укрінформ
Державне солевидобувне підприємство «Артемсіль», яке належить до сфери управління Мінагрополітики, успішно пройшло аудит на відповідність міжнародним стандартам управління якістю та безпекою ISO 9001: 2015 і ISO 22000: 2005 (НАССР).

Про це повідомляє Мінагрополітики.

"У кінці квітня 2017 року офіційні представники нідерландської компанії «QSCert – Ukraine B.V.» провели аудит усіх структурних підрозділів підприємства, які входять в інтегровану систему управління якістю, вивчили документацію, провели перевірку і співбесіди з співробітниками підприємства. У результаті перевірки не було виявлено ніяких жодних невідповідностей, підприємство підтвердило створення інтегрованої системи менеджменту за вимогами міжнародних стандартів ISO 9001: 2015 «Системи менеджменту якості» та ISO 22000: 2005 «Системи менеджменту безпеки харчових продуктів», її функціональну придатність і ефективність", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що солевидобувне підприємство розпочало реалізацію впровадження системи НАССР ще у вересні 2016 року. В рамках системи на підприємстві були розроблені нові процедури, що підвищують ефективність всього виробничого циклу.

«Впровадження системи НАССР дозволить підвищити довіру зарубіжних партнерів до продукції підприємства і забезпечить її якість та безпеку в відповідності до кращих європейських і світових практик», - зазначила керівник ДП «Артемсіль» Вікторія Луценко.

Як наголошують на підприємстві, ця система управління була розроблена Всесвітньою організацією охорони здоров'я та Продовольчої і сільськогосподарської організацією ООН. Крім того, вона визнається і застосовується практично усіма світовими підприємствами-виробниками харчової продукції.

"Для успішного її функціонування в ДП «Артемсіль» постійно працює група внутрішніх аудиторів, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості", - зазначили в «Артемсолі».

Нагадаємо, ДП «Артемсіль» експортує продукцію в 19 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-