Мінагрополітики звільнило заступника голови правління зернової корпорації

Мінагрополітики звільнило заступника голови правління зернової корпорації

Укрінформ
Міністерство аграрної політики та продовольства України звільнило з посади заступника голови правління ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" Андрія Задираку.

Відповідна інформація розміщена в системі розкриття інформації НКЦПФР (Stock market infrastructure development agency of Ukraine, SMIDA).

"Рішення про звільнення прийнято Міністерством аграрної політики та продовольства України 10.05.2017 р. Звільнення посадової особи виконано на підставі наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.05.2017 р. № 136-п. Посадова особа Задирака Андрій Юрійович, яка займала посаду заступник голови правління (ДПЗКУ - авт.), звільнена", - інформує SMIDA.

Агентство зазначає, що наразі інформація щодо призначень на посаду замість звільненої особи відсутня. 

Нагадаємо, у першому кварталі 2017 року Державна продовольчо-зернова корпорація вперше за всю історію функціонування досягла позитивного фінансового результату та отримала прибуток. Зокрема, квартал було закінчено з чистим прибутком 45,8 млн грн.

Водночас, 21 квітня 2017 року в.о. голови правління ПАТ "ДПЗКУ" Олександр Григорович оголосив про своє звільнення з посади.

Конкурс на посаду нового голови Державної продовольчо-зернової корпорації України має відбутися найближчим часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-