"Бориспіль" з початку року збільшив пасажиропотік на третину

Укрінформ
За три місяці 2017 року аеропорт "Бориспіль" обслужив на 32% пасажирів більше, ніж минулого року. При цьому, кількість трансферних пасажирів збільшилася на 49%.

Про це повідомляє сайт аеропорту.

Зокрема, у першому кварталі 2017 року аеропорт "Бориспіль" обслужив 2 млн пасажирів, що на 32% більше показників минулого року. Кількість трансферних пасажирів досягла 0,6 млн чоловік, що на 49% більше, ніж рік тому.

"Результати 1-го кварталу 2017 року є підтвердженням правильності хабової стратегії аеропорту "Бориспіль". Ми маємо максимально розкрити потенціал аеропорту і вже цього року зможемо залучити понад 10 мільйонів пасажирів", - зазначив генеральний директор ДП МА "Бориспіль" Павло Рябікін.

За підсумками 2016 року аеропорт "Бориспіль" досягнув максимальних показників за всю історію існування підприємства. Кількість обслугованих пасажирів за рік зросла на 1,37 мільйона - до 8,65 млн осіб. Найбільшого зростання досягнуто завдяки залученню з іноземних ринків трансферних пасажирів. За минулий рік кількість таких пасажирів збільшилась на 0,76 мільйона - до 2,31 млн пасажирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-