Гройсман ознайомився з новими сервісами ПриватБанку

Гройсман ознайомився з новими сервісами ПриватБанку

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман взяв участь у презентації нових сервісів ПриватБанку. Він ознайомився з технологіями банку, зокрема щодо здійснення комунального платежу за QR-кодом, оплати паркування, та роботою майданчика для здійснення закупівель ПриватМаркет.

Про це повідомляє Урядовий портал

"Глава уряду зауважив інноваційність продуктів державного ПриватБанку, що, за його словами, є зручно, доступно та забезпечує ефективне використання коштів", - йдеться у повідомленні.

Тепер людина може оформити онлайн необхідні послуги, наприклад, субсидію на оплату житлово-комунальних послуг чи допомогу при народженні дитини, зазначив Прем'єр.

"Це все робить більш ефективне використання ресурсів, це робить зручні можливості для українських громадян. Такі послуги спрощують нам життя і зменшують контакти з чиновником, що є дуже важливо. У перспективі зменшаться кошти, які ми витрачаємо на утримання чиновників. Але найголовніше, щоби створювати людям зручності там, де вони користуються послугами. Якість і рівень послуг впливають на рівень і якість життя", - переконаний Гройсман.

Фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-