Гройсмана цікавлять організатори блокади, а не ті, хто перекривають дороги

Гройсмана цікавлять організатори блокади, а не ті, хто перекривають дороги

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що його цікавлять організатори блокади вугілля з Донбасу, а не ті, хто перекривають дорогу.

Про це він сказав під час зустрічі з представниками металургійної промисловості у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наголошую на тому, що мене сьогодні цікавлять не ті, хто перекривають дорогу, а ті, хто організовує перекриття дороги. Вважаю, що такими діями вони або свідомо, або не свідомо, підривають нашу незалежність", - сказав Гройсман.

Він додав, що його дивує позиція деяких політичних представників, які не пояснюючи реальний стан справ і наслідків блокади, сьогодні намагаються "якимось чином підігравати росіянам".

"Насправді, наше з вами завдання - повернути Донбас. Те, що сьогодні там підприємства видобувають в українських надрах вугілля, яке сьогодні конче потрібне для України і українців, не має бути предметом шантажу і тиску на Україну", - наголосив Гройсман.

Як Прем'єр-міністр він  вкотре запевнив усіх українських громадян, що робитиме все для мінімізації  енергетичних і економічних наслідків блокади.

"Наше завдання - мінімізувати  будь-які негативні наслідки в житті кожного українського громадянина . Ми з цим впораємось", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-