У січні 2017 року заводи Укрзалізниці побудували 54 піввагони - Балчун

У січні 2017 року заводи Укрзалізниці побудували 54 піввагони - Балчун

Укрінформ
У січні 2017 року філії ПАТ «Укрзалізниця» - Дарницький, Стрийський та Панютинський заводи побудували 54 піввагони. Загалом цього року вони планують виготовити їх три тисячі.

Про це повідомляється на сайті Укрзалізниці-

«План капітальних інвестицій на 2017 рік вже в дії, а не на папері. Вперше за останні роки будівництво вантажних вагонів для Укрзалізниці розпочалося у перші дні нового року. Якщо у 2015 році Дарницький завод виготовив лише 2 піввагони, то у минулому році він побудував їх 100, а в поточному році із цього заводу вийде 800 нових вагонів. Ми завантажуємо і власні потужності, і забезпечуємо замовленнями українських виробників, у 2017-му розраховуємо загалом мати 9 тисяч нових піввагонів», - зазначив голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун.

У транспортному відомстві також поінформували, що до 20-21 лютого триває прийом пропозицій на постачання 3 тис. вантажних піввагонів за тендерами, що 18 січня оголосила філія «Дарницький вагоноремонтний завод». Термін постачання піввагонів - перше півріччя 2017 року. Окрім того, за рахунок залучених кредитних та власних коштів цього року планується придбати ще 2890 піввагонів, повідомляють у товаристві.

За інформацією Укрзалізниці, тривають і ремонти вантажних вагонів для збільшення робочого парку. У січні 2017 року загалом відремонтували 2,8 тис. вагонів, що на 240 більше, ніж у січні 2016-го. Загалом з вересня минулого року завдяки збільшенню обсягів ремонтів кількість доступних для клієнтів вагонів зросла на 3,5 тисячі, з яких на 2,4 тис. стало більше доступних піввагонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-