Гонтарева показала «суттєві зміни» у майновому стані – 52 мільйона

Гонтарева показала «суттєві зміни» у майновому стані – 52 мільйона

Е-декларації
Укрінформ
Голова Національного банку України Валерія Гонтарева задекларувала 52,57 млн грн доходу від продажу акцій компанії ICU Holdings Limited.

Відповідні зміни відображено у ЄДР, повідомляє прес-служба Нацбанку.

«Голова Національного банку України Валерія Гонтарева подала чергове повідомлення про суттєві зміни в майновому стані. В повідомленні вказано дохід, отриманий в результаті відчуження цінних паперів та корпоративних прав, у сумі 52 572 026 грн. Дані кошти голова НБУ Валерія Гонтарева отримала як третій транш від продажу акцій ICU Holdings Limited», - йдеться у повідомленні.

В Єдиному державному реєстрі декларацій також відображено дохід голови Нацбанку у вигляді заробітної плати за основним місцем роботи у грудні в сумі 193 967 грн.

Як повідомлялося раніше, Гонтарева перед призначенням на посаду голови НБУ продала свою частку акцій (22,74%) у компанії ICU Holdings Limited. Згідно з графіком виплат, Гонтарева отримує черговий транш наприкінці кожного календарного року, починаючи з 2014 року. Акції були викуплені ICU Holdings Limited згідно з узгодженим графіком розрахунків на 5 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-