Дубілет: у

Дубілет: у "Приватбанку" все буде, як було завжди

Укрінформ
Після націоналізації "Приватбанку" всі кошти на поточних і депозитних рахунках всіх фізичних та юридичних осіб будуть збережені, а банк буде працювати в стандартному режимі.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав директор з інформаційних технологій "Приватбанку", син голови правління АКБ «ПриватБанк» Дмитро Дубілет.

"Дорогі друзі, сьогодні "Приватбанк" стає державним банком. Це несподівана новина (в тому числі для мене, повірте), але хвилюватися не потрібно", - написав він.

За словами Дубілета, всі кошти на поточних і депозитних рахунках всіх фізичних та юридичних осіб будуть збережені. Це гарантує держава.

Крім того, він пояснив, чому так сталося: "З тих пір, як почалася війна, наш банк пережив сім інформаційних атак. Будь-який інший банк не пережив би будь-яку з них. Але остання атака, яка розпочалася тиждень тому, була найважчою. Кожен день ми оновлювали рекорди за кількістю коштів, виданих клієнтам в банкоматах і відділеннях".

Останньою атакою, за словами Дубілета, яка зіграла ключову роль, був випуск новин на "Інтері", в якому йшлося про те, що в понеділок "ПриватБанк" призупинить всі платежі.

"Власне, рішення про добровільну і мирну передачу банку у володіння державі було прийнято рівно в той момент, коли ми зрозуміли, що цю інформаційну атаку ми можемо не пережити, і що під загрозою можуть опинитися наші клієнти", - зазначив Дубілет.

Також, за його словами, банк і надалі буде працювати в стандартному режимі.

"Страшно зізнатися, але я не думаю, що клієнти або співробітники відчують особливу різницю в роботі банку. У нас все працює, як годинник. У головному офісі та у відділеннях залишаються ті ж професіонали. У банку створена унікальна корпоративна культура. Все це нікуди не дінеться", - написав Дубілет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-