Гройсман сприятиме створенню індустріальних парків

Гройсман сприятиме створенню індустріальних парків

Укрінформ
Уряд підтримує створення спеціального законодавства, що забезпечить умови для створення індустріальних парків в Україні.

Про це заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час спілкування з журналістами на ТОВ "Аутомотів Електрік України" у Чернівцях, інформує прес-служба уряду.

"Уряд України підтримує створення спеціального законодавства, яке вже в парламенті проголосовано в першому читанні, щодо індустріальних парків. У світі є глобальна конкуренція за створення робочих місць. Я би хотів, щоб Україна цю конкуренцію виграла", - зазначив Прем'єр.

За його словами, сьогодні потрібно підготувати відповідний законопроект до другого читання, ухвалити його в остаточній редакції, аби в Україні з'явилися умови для створення індустріальних парків.

Гройсман переконаний, що завдяки цьому будуть створені десятки підприємств, на яких працюватимуть тисячі українських громадян.

Крім того, підкреслив він, задля створення індустріальних парків потрібно також забезпечити сприятливі умови для залучення інвестицій.

"Це буде важливий крок щодо розвитку національної економіки. Ми всіляко цьому сприятимемо і підтримуватимемо створення індустріальних парків в Україні", - наголосив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-