Група Ярославського пропонує схему придбання ОПЗ

Група Ярославського пропонує схему придбання ОПЗ

Укрінформ
Група DCH харківського бізнесмена Олександра Ярославського пропонує створити міжнародний консорціум з метою придбання Одеського припортового заводу (ОПЗ).

Про це йдеться в заяві DCH.

"Незважаючи на те, що конкурс з продажу пакета акцій ПАТ "Одеський припортовий завод", призначений на 14 грудня 2016 р., не відбувся, група DCH підтверджує свою зацікавленість у придбанні цього активу. Оптимальною організаційно-правовою формою для цього ми вважаємо міжнародний консорціум", - вказується у повідомленні.

Зазначається, що група DCH проводить переговори з іншими зацікавленими бізнес-структурами, в тому числі з великими міжнародними банками.

"Ми переконані, що наші дії знаходяться в повній відповідності з національними економічними інтересами України, а також будуть сприяти збалансованому розвитку підприємства та зміцненню його ринкових позицій", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, 6 грудня закінчився прийом заяв на конкурс з відкритістю пропонування ціни за принципом аукціону з продажу 96,567% акцій ПАТ "Одеський припортовий завод". Однак, на жаль, заяв на участь у конкурсі від потенційних інвесторів не надійшло, хоча зацікавленість до підприємства виявили близько 10 потенційних покупців.

Напередодні Фонд держмайна офіційно заявив, що конкурс з продажу ОПЗ провалився через відсутність покупців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-