МОУ отримає ще 800 мільйонів на військову техніку

МОУ отримає ще 800 мільйонів на військову техніку

Укрінформ
Уряд України підписав нормативно-правовий акт, який забезпечує збільшення бюджетного фінансування на закупівлю озброєння та військової техніки та їх відновлення.  

Про це сказала начальник управління комунікацій та преси Міністерства оборони України полковник Оксана Гаврилюк під час брифінгу у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Уряд України підписав підготовлений Міністерством оборони проект розпорядження "Про перерозподіл деяких видатків бюджету, передбачених Міністерством оборони України на 2016 рік". Ним передбачається передання відомству коштів, які були зарезервовані в бюджеті країни на потреби оборони. Нормативно-правовий акт забезпечує збільшення бюджетного фінансування на закупівлю озброєння та військової техніки ЗСУ на 500 млн грн, а також на 300 млн грн на її ремонт та відновлення", - сказала Гаврилюк, додавши, що найближчим часом цей документ буде передано на погодження до профільного комітету Верховної Ради України.

Гаврилюк зазначила, що з початку року вже прийнято 79 нормативно-правових актів, спрямованих на підвищення боєздатності Збройних сил України та обороноздатності держави, розробником яких є Міністерство оборони України.

Вона додала, що ще 28 проектів нормативно-правових актів, які забезпечують реалізацію реформ у сфері оборони, перебувають на розгляді в Адміністрації Президента, Верховній Раді та у секретаріаті Кабінету міністрів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-