МЕРТ назвав найбільш цікаві для французів сфери бізнесу

МЕРТ назвав найбільш цікаві для французів сфери бізнесу

Укрінформ
Французькі інвестори найбільше зацікавленні у інвестиціях в Україну у агробізнесі, інфраструктурі, транспорті, енергетиці, ІТ та інноваціях.

Про це на прес-конференції щодо підсумків французько-українського бізнес-форуму заявила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі - торговий представник України Наталія Микольська, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Першочергово французька сторона заявила, що з їхнього боку є великий інтерес в агрокультурі та агробізнесі, в інфраструктурі і транспорті, в індустрії та енергетиці, де найбільше французьку сторону однозначно цікавлять питання приватизаційні, в ІТ та інноваціях», - сказала Микольська.

За словами торгового представника України, у потенційних французьких інвесторів також є інтерес до цілого ряду об'єктів, які зараз заявлені до приватизації.

Микольська також розповіла, що на бізнес-форумі у Парижі, міністр економіки і фінансів Франції відзначив значних прогрес реформ в Україні і те, що Уряд Франції й надалі підтримуватиме України у цьому напрямку.

«Було відзначено прогрес пов'язаний з макроекономічною стабілізацією, з першими кроками реформи дерегуляції, з антикорупційними реформами. Французькою стороною було позитивно оцінено електронне декларування, а також реформи пов'язані з ProZorro», - зазначила заступник міністра.

Нагадаємо, 28 жовтня у Парижі відбувся французько-український бізнес-форум. Форум був покликаний покращити бізнес-відносини між компаніями обох країн та відкрити нові можливості для співпраці.

Українську делегацію очолив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, із французької боку ключовими учасниками Форуму були міністр економіки та фінансів Франції Мішель Сапен та Генеральний секретар організації економічного співробітництва та розвитку Хосе Анхель Гурріа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-