SIAL-2016 у Парижі: Україна представила понад 100 найменувань продуктів харчування

SIAL-2016 у Парижі: Україна представила понад 100 найменувань продуктів харчування

Укрінформ
У Парижі відкрилась найбільша в Європі виставка продуктів харчування SIAL-2016, у рамках якої представлений національний стенд України, що об’єднав 21 українську компанію та презентує понад 100 найменувань продуктів харчування.

Про це Укрінформ повідомили в Київській торгово-промисловій палаті.

"Київська торгово-промислова палата організувала національний стенд, який об’єднав 21 українську компанію на виставці продуктів харчової промисловості SIAL, що проходить 16-20 жовтня у Парижі, Франція. Від України на стенді представлено більше 100 найменувань продуктів харчування", - повідомили в КТПП.

Зазначається, що участь у виставці світового масштабу допоможе українським компаніям розкрити експортні можливості, вийти на нові ринки, знайти потенційних клієнтів, адже на SIAL експонуються 5524 компанії зі 104 країн світу та відвідує більш як 147860 гостей зі 194 країн. Це також є унікальною можливістю зустрічей з професіоналами харчової промисловості, участі в офіційних ділових переговорах, які відображають важливість глобального ринку продовольства.

Нагадаємо, SIAL – це найбільша європейська торговельна виставка, присвячена продуктам харчування і технологіям, пов’язаним з продуктами харчування – технологія пакування, зберігання й атрибути до екзотичної кухні, а також рекомендовані столові прибори для різноманітних типів сервірування столу. SIAL часто називають "найбільшим супермаркетом в світі", адже він займає 27 гектарів. Така широкоформатна виставка відбувається раз на два роки та приваблює професійних відвідувачів і потенційних покупців та підприємців з усього світу – Індії, Китаю, Японії, Канади, Бразилії, Німеччини, Австрії, Колумбії, Франції, Ірану, Саудівської Аравії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-