У Києві офіційно відкриють Німецько-українську промислово-торговельну палату

У Києві офіційно відкриють Німецько-українську промислово-торговельну палату

Укрінформ
Українсько-німецький бізнес-форум, який проводиться з нагоди відкриття Німецько-української промислово-торговельної палати, відбудеться 11 жовтня 2016 року у Києві.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

"У центрі уваги форуму - 5 основних тем: промисловість, інфраструктура та логістика, інновації та цифровий світ, відновлювана енергетика та енергоефективність, агропромисловість та продовольство", - йдеться у повідомленні.

З німецької сторони учасників форуму будуть представляти, зокрема, держсекретар федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини Маттіас Махніг та держсекретар федерального міністерства транспорту та цифрової інфраструктури Райнер Бомба.

Українську офіційну сторону представлятимуть віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, міністр інфраструктури України Володимир Омелян, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі – торговий представник України - Наталія Микольська та інші.

У програмі форуму передбачаються панельні дискусії та зустрічі за участю представників німецького та українського урядів та бізнесменів у форматах B2B та B2G.

Як відомо, Угоду про створення Німецько-української промислово-торговельної палати в Україні було підписано у жовтні минулого року.

Метою діяльності палати є сприяння розвитку торговельно-економічних відносин між підприємствами, організаціями України та ФРН, а також сприяння економічному обміну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-