Укроборонпром на зекономлені в ProZorro гроші почав випускати нову техніку

Укроборонпром на зекономлені в ProZorro гроші почав випускати нову техніку

Укрінформ
У середньому економія від застосування системи електронних закупівель ProZorro державним концерном "Укроборонпром" становить 16-20%. Ця економія дала змогу концерну почати виробляти нову техніку для Збройних сил України, а не відновлювати стару.

Про це на Першому Всеукраїнському форумі "Розумні закупівлі: планування, управління, оптимізація" заявив заступник Генерального директора з розвитку ДК "Укроборонпром" Артур Херувімов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Застосувавши електронні торги ми досягли того, що сьогодні дисконт на майданчику становить 16-20%, і це чудовий результат. За цей період, ми заощадили 700 млн гривень, це ті гроші, які сьогодні пішли на модернізацію, нові технології і на створення нових продуктів, ремонт цехів. І завдяки цьому ми змогли досягти того, що ми робимо нову техніку. Здебільшого сьогодні техніка, яка надходить до Збройних сили України, це нова, а не відновлена з цехів техніка", - сказав він.

Як відзначив заступник гендиректора, перший досвід роботи з системою електронних публічних закупівель ProZorro був у жовтні 2014 року.

"Ми були першими з держкомпаній, які масштабно впровадили електронні закупівлі", - відзначив Херувімов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-