Нардепи відмовилися скасовувати голосування щодо НКРЕКП, закон буде підписаний

Нардепи відмовилися скасовувати голосування щодо НКРЕКП, закон буде підписаний

Укрінформ
Народні депутати відмовились ухвалити постанову про скасування голосування за проект закону № 2966-д "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг", запропоновану лідером Радикальної партії Олегом Ляшком.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідну постанову підтримали лише 90 нардепів з мінімально необхідних 226 голосів.

Нардеп Олег Ляшко заявив, що під час голосування за відповідний законопроект про НКРЕКП відбулося порушення регламенту, але парламент своїм рішення його не підтримав.

Відповідно до Регламенту Верховної Ради, після того як парламент відмовився скасувати голосування за закон № 2966-д, у голови парламенту з'явилася можливість його підписати.

"Я сьогодні ж підпишу цей закон і сподіваюся, що Президент теж підпише його найближчими днями", - сказав Голова ВР Андрій Парубій.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 22 вересня ухвалила закон № 2966-д про НКРЕКП, який містить прогресивні норми щодо прозорого призначення членів НКРЕКП на відкритих конкурсних засадах, незалежності Регулятора в прийнятті ним компетентних та справедливих рішень, відкритості та гласності процесу державного регулювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-