Канада обіцяє сприяти економічному зростанню України

Канада обіцяє сприяти економічному зростанню України

Укрінформ
Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною дозволить розбудувати більш успішну Україну та підвищити добробут її жителів.

Таку думку під час виступу на конгресі українських канадців у Реджайні висловила міністр міжнародної торгівлі Канади Христя Фріланд, передає кореспондент Укрінформу.

"Канада рішуче налаштована підтримувати українців у їх намаганнях збудувати більш безпечну, стабільну та процвітаючу Україну. Наша нова угода про вільну торгівлю допоможе економічному зростанню та створенню робочих місць як для українців, так і для канадців, особливо членів середнього класу та тих, хто прагне долучитися до нього", - сказала Фріланд.

Вона також підкреслила "довготривале та непохитне" зобов'язання Канади перед народом України.

У міністерстві міжнародної торгівлі додали, що угода про вільну торгівлю була підписана під час останнього візиту прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо до України у липні цього року і стала частиною "втілення Канадою своїх обіцянок стосовно підтримки України у розбудові стабільної, демократичної та процвітаючої країни. "І Канада, і Україна налаштовані вчасно ратифікувати та імплементувати угоду, аби канадці та українці почали отримувати від неї перевагу якомога скорше", - наголосили у відомстві.

Нагадаємо, напередодні у столиці канадської провінції Саскачеван місті Реджайна розпочався конгрес українських канадців, який скликається раз на три роки. На захід для узгодження стратегії дій на майбутнє прибули представники усіх українських організацій Канади. До Реджайни приїхала і високопоставлена делегація із України на чолі з першим віце-прем'єр-міністром Степаном Кубівим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-