Київенерго скаржиться, що борги зросли у півтора раза

Київенерго скаржиться, що борги зросли у півтора раза

Укрінформ
Заборгованість споживачів столиці за використану електричну енергію перед ПАТ «Київенерго» з початку 2016 року зросла в 1,4 рази та станом на 1 вересня становить 889,2 млн грн.

Про це Укрінформу повідомили в прес-служба Київенерго.

«Заборгованість споживачів столиці за використану електричну енергію перед ПАТ «Київенерго» з початку 2016 року зросла в 1,4 рази та станом на 1 вересня склала 889,2 млн грн. Найбільший приріст заборгованості за електроенергію перед компанією продемонстрували підприємства життєзабезпечення міста комунальної форми власності, населення та підприємства й організації, які фінансуються з державного бюджету. Сумарно заборгованість цих споживачів збільшилась майже на 245,5 млн грн й склала близько 660 млн грн, у тому числі борг «АК «Київводоканал» з початку року зріс на 206,5 млн грн та сягнув 375,6 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Населення Києва з початку 2016 року збільшило заборгованість за спожиту електричну енергію перед «Київенерго» на 25,3 млн грн, до 223,6 млн грн. Збільшення заборгованості відбулось у всіх районах столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-