Канадці зацікавилися безпекою Хмельницької АЕС

Канадці зацікавилися безпекою Хмельницької АЕС

Укрінформ
Хмельницьку АЕС відвідав посол Канади в Україні Роман Ващук. Разом із представниками міської влади Нетішина посол Канади зустрівся з керівництвом Хмельницької АЕС та ознайомився із впровадженими заходами з підвищення безпеки.

Про це повідомляє Інформаційний центр ВП ХАЕС. 

"Під час огляду основних об’єктів та знайомства з технологічними процесами посол Канади в Україні дізнався про заходи з підвищення безпеки, які були впроваджені на ХАЕС після аварії на АЕС "Фукусіма", - йдеться у повідомленні. 

"Знаючи, наскільки важливу роль в Україні відіграє атомна енергетика, пересвідчився, що на атомній станції працюють професіонали, а серед пріоритетів діяльності – безпечна експлуатація ядерного об’єкта", - цитує посла Інформаційний центр ХАЕС.

Зазначається, що, представляючи делегації енергетичне підприємство, генеральний директор Хмельницької АЕС Микола Панащенко поінформував гостей про виробничу діяльність, параметри радіаційного контролю в зоні спостереження атомної станції, основні програми з підвищення безпеки та фінансово-економічні показники. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-