Під час візиту Порошенка до Словенії пройде спільний бізнес-форум

Під час візиту Порошенка до Словенії пройде спільний бізнес-форум

Укрінформ
У ході офіційного візиту Президента України до Словенії, запланованого в поточному році, планується проведення українсько-словенського бізнес-форуму.

Про це повідомляє Рада експортерів та інвесторів при МЗС України.

"Особливу увагу приділено організації українсько-словенського бізнес-форуму в рамках запланованого офіційного візиту Президента України до Словенії в поточному році", - йдеться у повідомленні за підсумками "круголого столу" за участі керівництва Українсько-словенської ділової ради та Українсько-словенської спілки підприємців, що відбувся в Посольстві України в Республіці Словенія.

Під час зустрічі було детально обговорено економічну складову двосторонніх відносин та залучення українських підприємств до участі у виставкових заходах на території Словенії.

Було проаналізовано реальні дивіденди від участі українських фірм у такому заході як Міжнародна виставка торгівлі та бізнесу MOS 49 (м. Целє, Словенія), учасником якої стала Українсько-словенська спілка підприємців.

Учасниками "круглого столу" була також відзначена необхідність у проведенні спільних заходів, оскільки зростає взаємний інтерес в розвитку торгових відносин між Україною та Словенією, як в плані налагодження нових, так і з метою підтримання вже існуючих бізнес-контактів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-