Гройсман заявив про початок оздоровлення і росту економіки

Гройсман заявив про початок оздоровлення і росту економіки

Укрінформ
Економіка України демонструє зростання, що дасть можливість наповнити Державний бюджет та інвестувати у зростання якості життя українського народу.

Про це заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, відкриваючи засідання уряду у середу, повідомляє Урядовий портал.

"Фактично, можливо сьогодні сказати, що ми бачимо за декілька кварталів, за перше півріччя року зростання ВВП. Ми бачимо пожвавлення в економічному середовищі. Ми маємо сьогодні і сповільнення -  і це показує статистика - інфляційних процесів. Тобто почався процес оздоровлення і росту. Наше завдання - зробити його стійким і таким чином, щоб люди його відчули", - заявив Гройсман.

Прем'єр-міністр наголосив, що питання економічної стабільності зростання та забезпечення економічного зростання - один з надважливих пріоритетів роботи уряду.

"Те, що ми маємо певні позитивні тенденції і сигнали, говорить про те, що наполеглива серйозна робота, співпраця з парламентом, співпраця з Президентом, дасть можливість нам у першу чергу наповнити український бюджет, і через наповнення українського бюджету від економічного зростання інвестувати в якість життя українського народу і громадян", - зауважив Прем'єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-