Гройсман назвав пріоритети бюджету на 2017 рік

Гройсман назвав пріоритети бюджету на 2017 рік

Укрінформ
Пріоритетними напрямами, які отримають підтримку у Державному бюджеті на наступний рік, є оборона і безпека, економічне зростання, підтримка аграріїв, збереження децентралізації, впровадження активного енергозбереження, підтримка машинобудування та якісна освіта.

Про це на засіданні уряду заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми маємо у вересні внести бюджет у парламент. Ми хочемо побудувати діалог і внести чесний бюджет, де будуть закладені реальні доходи і справедливий розподіл цих доходів на українських громадян. Пріоритети: оборона і безпека, економічне зростання, підтримка аграріїв, збереження децентралізації, більш активне енергозбереження, підтримка машинобудування, а один із пріоритетів – українська освіта. Ми маємо підвищити заробітну платню вчителям і зробити усе для того, щоб ситуація почала змінюватися на краще», - розповів Гройсман.

Він підкреслив, що всі ці пріоритети будуть представлені у проекті бюджету на 2017 рік.

«Якщо ми не встигнемо його внести, то я уявляю, який здійметься галас з боку популістів. Але в українському парламенті є достатньо професійних депутатів, які зацікавлені у прийнятті закону про Держбюджет вчасно», - наголосив Гройсман.

Гройсман також заявив, що темпи проведення реформ є незадовільними, тому зміни варто пришвидшити. За його словами, зараз завдання нової сесії парламенту пришвидшити спільну з урядом діяльність.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-