Підвищення ціни на вугілля зніме зарплатні борги шахтарям - Насалик

Підвищення ціни на вугілля зніме зарплатні борги шахтарям - Насалик

Укрінформ
Підвищення ціни на вугілля до 1,37 тисячі гривень за тонну стане гарантією розвитку підприємств та вчасного розрахунку з шахтарями.

Про це йдеться у привітанні міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика до Дня шахтаря, розміщеному на сайті міністерства 

«На сьогодні вжито низку заходів, щоб це свято ви відзначали із оптимізмом, з упевненістю в майбутньому і вірою, що держава піклується про кожного гірника, про належні умови, безпеку і гідну оплату шахтарської праці. Зокрема, Міненерговугілля ініціювало перегляд ціни на вугільну продукцію, що стане гарантією розвитку підприємств та вчасного розрахунку з шахтарями», - заявив Насалик.

Він запевняє, що Міненерговугілля з «особливою увагою» ставиться до проблем шахтарських регіонів і всі дії щодо реформ у вугільній галузі узгоджує із профспілками гірників.

«Переконаний, що у складний для нашої країни час вугільні підприємства виконають зобов'язання щодо забезпечення країни вугіллям, адже теплова генерація, яка використовує вугільну продукцію, становить значну частку в енергетичному балансі країни. Вкотре зазначу, що праця шахтарів, від якої значною мірою залежить добробут кожного з нас, заслуговує найвищої пошани», - зазначив Насалик.

На його переконання, в Україні буде збережений престиж шахтарської професії.

«Бажаю кожній шахтарській родині насамперед миру, міцного здоров'я. Нехай вас оточує добро і любов, щастя і достаток. Нехай нові трудові досягнення шахтарів примножують успіхи нашої держави. Я щиро вірю: разом ми збудуємо заможну, сильну, вільну Україну!», - зазначив міністр енергетики та вугільної промисловості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-