Forbes включив у рейтинг найбагатших сім'ю зятя Путіна

Forbes включив у рейтинг найбагатших сім'ю зятя Путіна

Укрінформ
Журнал Forbes включив членів сім'ї зятя президента Росії Володимира Путіна Кирилла Шамалова в десятку найбагатших сімейних кланів країни.

Згідно з рейтингом, опублікованим на сайті журналу, Микола і його молодший син Кирило Шамалови із сукупними статками в $2,4 млрд посіли четверте місце в ТОП.

"Микола Шамалов, як член кооперативу «Озеро» і друг Путіна, в 2014 році підпав під санкції. Основа його статків  — 10,2% банку «Росія». Молодший син Кирило одружений на Катерині Тихоновій, яку Bloomberg і Reuters називали дочкою Путіна. Кирилу належить 21,3% «Сибуру», — зазначає видання.

За інформацією Forbes, статки Кирила Шамалова Forbes оцінив у 2,3 мільярда доларів, його батька - 100 млн доларів.

Ще в квітні 2016 року Forbes уперше включив Кирила Шамалова до списку 200 найбагатших бізнесменів Росії. Тоді його статки журнал оцінював у 1,2 мільярда доларів. За останні півроку він розбагатів на $1,1 млрд.

До першої трійки лідерів найбагатших сімей Росії увійшли Михайло Гуцерієв і його родичі(статки — $9,8 мільярда), сім'я Аркадія Ротенберга ($2,8 мільярда), на третьому — Олексій і Дмитро Ананьїви ($2,8 мільярда).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-