Е-декларації: розробники розказали, що перепишуть

Е-декларації: розробники розказали, що перепишуть

Укрінформ
Директор компанії, що розробляла програмне забезпечення для системи електронних декларацій, Юрій Новіков заявив, що зауваження Держспецзв'язку стосуються технічної документації, правил оформлення й описової частини бізнес-процесу.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Це зауваження до технічної документації, до правил оформлення й описової частини бізнес-процесу, тобто не зауваження до функціонування програмного забезпечення, а зауваження на відповідність до поточного законодавства у частині опису системи", - зазначив Новіков.

Він додав, що розробники спробують максимально оперативно внести зміни.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Новіков стверджував, що більшість зауважень Держспецзв'язку насправді не є такими. У свою чергу, в Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) заявляли, що е-декларування у будь-якому разі запрацює з 15 серпня.

Напередодні Держспецзв'язку не надав атестат відповідності системі захисту інформації для електронного декларування. НАЗК провело екстрене засідання у зв'язку з можливим зривом запуску електронного декларування.

Нещодавно Президент України Петро Порошенко заявляв, що електронне декларування активів українських чиновників стартує з 15 серпня 2016 року без затримки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-