Порошенко: З 15 серпня всі чиновники вигорнуть кишені перед суспільством

Порошенко: З 15 серпня всі чиновники вигорнуть кишені перед суспільством

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що повноцінне електронне декларування доходів посадовців неодмінно почнеться 15 серпня, і недосконалість закону чи програмного забезпечення не можуть бути підставою для перенесення початку декларування.

Про це йдеться в коментарі Глави держави. 

"Ще раз наголошую: всі мають вигорнути свої кишені перед суспільством з 15 серпня - іншої дати я не розглядаю і навіть чути не хочу про перенесення! І прошу не вірити чуткам та домислам. Недосконалість відповідного закону та очевидна сирість програмного софт-забезпечення не можуть бути підставою для перенесення старту цього процесу. Не допущу тут жодних маневрів!", - сказав Порошенко.

Глава держави при цьому наголосив: "Така є моя тверда політична воля як Президента України, і вона цілком і повністю відповідає волі народу. І хай її почують всі ті, від кого залежить вчасний старт електронного декларування. Я особисто чимало сил доклав, щоб воно стало реальністю, і нікому не дозволю давати задній хід!"

Порошенко додав, що електронне декларування - незворотнє і необхідне. Це - невід'ємна частина всього антикорупційного механізму.

"Наші Збройні сили тримають оборону на фронті супроти зовнішнього супротивника, російського агресора. І мій наказ як Верховного Головнокомандувача: жодного кроку назад у війні з корупцією, нашим ключовим внутрішнім ворогом", - наголосив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-