Новий конкурс на гендиректора Борисполя проведуть у вересні

Новий конкурс на гендиректора Борисполя проведуть у вересні

Укрінформ
Конкурс на посаду нового керівника міжнародного аеропорту "Бориспіль" відбудеться у вересні.

Про це у четвер на брифінгу заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«З вересня ми оголошуємо конкурс на керівника аеропорту Бориспіль. Сподіваємося отримати високодостойного професіонала у своїй галузі», - заявив очільник міністерства.

Нагадаємо, аеропорт «Бориспіль» - у ТОП-20 найбільш динамічно зростаючих компаній України.

За даними ДФС, за обсягом виплачених у першому кварталі поточного року податкових зборів ДП МА «Бориспіль» увійшов до першої двадцятки компаній в Україні, які рекордно наростили відрахування до держбюджету порівняно з минулим роком.

Нагадаємо, аеропорт "Бориспіль" міг отримати нового керівника ще навесні. Проте нібито оголошення переможцем Юрія Солончука викликало суспільний резонанс, з'явилися критичні публікації в засобах масової інформації щодо некомпетентності цього кандидата.

За словами Омеляна, незалежні експерти, які брали участь в конкурсі, одностайно оголосили, що не підтримують Солончука, крім якого на посаду гендиректора аеропорту претендували Валентин Визант, Петро Ікановіч і Сергій Гомболевський.

Тож глава Мінінфраструктури звернувся з пропозицією до першого віце-прем'єра Степана Кубіва оголосити повторний конкурсний відбір на посаду гендиректора Міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Нині аеропортом керує в.о.гендиректора Євген Дихне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-