Гройсман запустив енергоштаб:

Гройсман запустив енергоштаб: "Зима не за горами"

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що починаючи з сьогоднішнього дня в уряді діятиме енергетичний штаб з підготовки країни до осінньо-зимового періоду.

Про це він заявив під час вступного слова на нараді щодо проблемних питань в енергетичній галузі та заходів з підготовки ПЕК до осінньо-зимового періоду 2016/2017 року, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Сьогодні я ініціював засідання енергетичного штабу... І сьогодні ми ухвалимо рішення, що штаб діятиме постійно", - сказав Гройсман.

Крім того, Прем'єр-міністр поставив вимогу перед профільними міністерствами і відомствами щодо моніторингу виконання завдань, необхідних для чіткої підготовки до опалювального сезону.

Разом із тим очільник уряду підкреслив, що входження України до осінньо-зимового періоду залежить від того, наскільки злагоджена буде роботу центральної і місцевої влади, наскільки чіткими будуть розставлені пріоритети у цій сфері. 

"Зима не за горами і зараз якраз середина літа, коли потрібно підбити підсумки того, що зроблено, й окреслити завдання в центрі і на місцях для того, щоб пройти осінньо-зимовий період на належному рівні", - підкреслив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-