Укрзалізниця модернізує локомотиви спільно з General Electric

Укрзалізниця модернізує локомотиви спільно з General Electric

Укрінформ
ПАТ «Укрзалізниця» та американська корпорація General Electric підписали сьогодні, 21 липня, меморандум про співпрацю в галузі модернізації локомотивів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

«GE і ПАТ «Укрзалізниця» підписали меморандум, спрямований на розширення співпраці в області розвитку і модернізації парку дизельних локомотивів ПАТ «Укрзалізниця» на базі передових технологій GE», - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у прес-службі, меморандум охоплює широкий спектр застосування технологій GE для забезпечення зростаючих потреб країни в сучасній транспортній інфраструктурі і враховує багаторічний досвід реалізації аналогічних проектів GE по всьому світу.

Сторони домовилися про аналіз можливостей модернізації і подальшого обслуговування дизельних локомотивів ПАТ «Укрзалізниця» з метою збільшення терміну служби, підвищення ефективності та екологічності парку компанії.

Як повідомлялося, 14 липня Укрзалізниця та General Electric підписали угоду про передачу Україні локомотива компанії для демонстрації його можливостей на українській залізниці.

General Electric - американська багатогалузева корпорація, найбільший у світі виробник багатьох видів техніки, включаючи локомотиви, енергетичні установки (в тому числі й атомні реактори), газові турбіни, авіаційні двигуни, медичне обладнання, виготовляє також освітлювальну техніку, пластмаси та герметики. Компанія є однією з найбільших публічних компаній світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-