Гройсман - бізнесменам:

Гройсман - бізнесменам: "Мене дратує, коли вам створюють перешкоди"

Укрінформ
Уряд України докладатиме зусиль для створення сприятливого бізнес-клімату та прагне бути партнером для чесного, прозорого бізнесу.

Про це заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час робочого сніданку із членами Американської торговельної палати в Україні у вівторок, повідомляє Урядовий портал.

"Завдання уряду - створити якісний бізнес-клімат у країні. Зокрема, серед його пріоритетів - ефективна приватизація, зміна управління державних компаній, дерегуляція в енергетичному секторі, на фармацевтичному ринку. Також у фокусі уваги уряду - продовження дерегуляції", - наголосив Гройсман.

Він поінформував співрозмовників, що при Прем'єр-міністрові буде створено Офіс супроводу інвестицій, члени якого будуть супроводжувати та залучати інвестиції.

Глава уряду також допускає можливість створення у майбутньому регіональних офісів, що дозволить забезпечити механізм координації на місцях.

"Україна вивчатиме досвід Сполучених Штатів Америки щодо створення відповідного офісу, з цією метою незабаром очікується візит першого заступника міністра торгівлі США", - повідомив він.

Окремо Прем'єр-міністр зазначив, що потребує перезавантаження Рада підприємців при Кабінеті Міністрів України. На його думку, цей орган має стати реальним механізмом впливу на рішення щодо бізнесу.

Коментуючи суперечності між бізнесом та контролюючими структурами, Гройсман зазначив, що терпіти їхню безкарність ніхто не буде, а винні будуть притягатися до відповідальності.

Прем'єр-міністр закликав представників бізнесу говорити про існуючі проблеми та висувати можливі шляхи їх вирішення. "Мене дратує, коли вам створюють штучні перешкоди. Я не збираюся сидіти дивитися на це", - підкреслив він.

 У заході також взяв участь Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-