Фонд гарантування продає діючу кондитерську фабрику на Львівщині

Фонд гарантування продає діючу кондитерську фабрику на Львівщині

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитними договорами, укладеними з ПАТ «Банк Форум».

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО. 

«Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитними договорами, укладеними з ПАТ «Банк Форум», у забезпечення за якими надано одразу кілька привабливих для інвесторів об'єктів. Серед них - діюча кондитерська фабрика на Львівщині, 100% корпоративних прав у статутному капіталі, а також інтелектуальні права на відомі як в Україні, так і за її межами, торгові марки», - йдеться у повідомленні.

У фонді гарантування зазначають, що загальна заборгованість за кредитами на сьогоднішній день перевищує 74,78 млн грн. При цьому компанія-позичальник є діючою і у стадії ліквідації чи ж банкрутства не перебуває.

У забезпечення кредитів передано одразу кілька привабливих для інвесторів об'єктів. Зокрема, заставою виступають будівлі та обладнання діючої кондитерської фабрики, що розташовується у с. Старий Яричів Львівської області; права інтелектуальної власності на відомі торговельні марки; корпоративні права у розмірі 100% статутного капіталу, які надають можливість брати участь в управлінні юридичною особою, отримувати прибуток (дивіденди) тощо.

Стартова ціна лоту - 54,99 млн грн.

Аукціон з продажу прав вимоги за кредитами відбудеться 10 серпня на електронному майданчику ДП «Сетам». Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах - 9 серпня.

Як відомо, Фонд гарантування 14.03.2014 прийняв рішення про запровадження тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи на тимчасову адміністрацію в ПАТ "Банк Форум".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-