Угода про ЗВТ з Канадою має потенціал для розширення  - Порошенко

Угода про ЗВТ з Канадою має потенціал для розширення - Порошенко

Укрінформ
Україна і Канада будуть продовжувати переговори, щоб розширити дію підписаної сьогодні Угоди про зону вільної торгівлі, оскільки мають величезний потенціал для розвитку міжнародної співпраці.

Про це на спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо заявив Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Окремо хотів би наголосити, що ми не зупиняємося на цьому (підписанні Угоди про ЗВТ з Канадою – ред.). Ми будемо продовжувати переговори для того, щоб розширити сфери дії цієї угоди... У нас є величезний потенціал для розвитку міжнародної співпраці", - сказав Порошенко.

Він нагадав, що два тижні тому в Торонто за участю першого віце-прем'єр-міністра - міністра економіки Степана Кубіва відбувся успішний українсько-канадський бізнес-форум, на якому сотні вітчизняних компаній презентували канадцям свої можливості.

"І сьогодні ми говорили про те, що і сфера аграрного сектора, і сфера IT-закупівель та інші сфери також є предметом особливої уваги з боку канадського бізнесу", - зазначив Президент.

Порошенко також поінформував, що Україна запросила канадських підприємців брати активну участь у процесі приватизації, яка має відбуватися прозоро та ефективно, і отримала згоду під час зазначеного бізнес-форуму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-