На форумі в Канаді обговорюють, як пожвавити економічні зв'язки з Україною

На форумі в Канаді обговорюють, як пожвавити економічні зв'язки з Україною

Укрінформ
У Торонто сьогодні розпочинається канадсько-український бізнес-форум, учасники якого шукатимуть шляхи активізації економічних відносин між Україною та Канадою. Запланована зустріч першого віце-прем'єра Степана Кубіва, який очолює велику українську урядову делегацію, з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

За словами організаторів форуму, до участі в ньому зареєструвалися близько півтисячі учасників, включно із провідними канадськими банками та інвестфондами.

До складу української делегації входить кілька міністрів, керівників державних підприємств та інших високопосадовців. Члени офіційної делегації вже встигли зустрітися з представниками української громади Канади.

Неабиякий інтерес продемонстрували і представники українського приватного бізнесу, які мають кілька сотень представників на форумі.

Традиційно бізнес-форум складається з кількох панельних дискусій, на яких українські міністри представлять бізнесу останні досягнення в реформі галузей. 

На учасників чекають панелі, присвячені реформам у сільському господарстві, енергетиці, інфраструктурі та ІТ. Близько 400 компаній візьмуть участь у пленарних сесіях. 

Канадсько-український захід закінчиться великою гала-вечерею, до якої долучиться міністр міжнародної торгівлі Канади Христя Фріланд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-