Гройсман сказав, що обговорюватиме у Мінфіні й Мінторгівлі США

Гройсман сказав, що обговорюватиме у Мінфіні й Мінторгівлі США

Укрінформ
Українська сторона має намір розробити механізми практичної взаємодії зі Сполученими Штатами щодо покращення інвестиційного та бізнес-клімату в Україні, і про це йтиметься під час зустрічей делегації на чолі з главою українського уряду з міністрами фінансів і торгівлі США, запланованими в четвер.

Про це розповів у Вашингтоні Прем'єр-міністр Володимир Гройсман перед переговорами з главами американських міністерств, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми будемо говорити про взаємодію з міністерством фінансів США", - зазначив Гройсман.

Він нагадав, що Штати недавно прийняли рішення про виділення $1 млрд кредитних гарантій, які "посприяють макроекономічній стабільності" в Україні. 

"З міністром торгівлі ми маємо сьогодні обговорити чіткий план збільшення інвестицій в українську економіку з боку американського бізнесу", - зауважив український Прем'єр. 

У цьому зв'язку він підкреслив, що не бачить реальних перешкод, "але клімат – що дуже важливо – клімат для інвестицій має бути змінений". 

Гройсман також наголосив, що "готовий сьогодні створити офіс при Прем'єр-міністрі, який супроводжуватиме спочатку великі інвестиційні проекти, а потім будуть створені подібні центри в кожній області". Він підкреслив: бізнес має займатися бізнесом, створенням робочих місць, конкурентної продукції та освоєння нових ринків. "Все інше має зробити влада, і ми готові це робити", - підкреслив він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-