США виділять Україні додаткові $220 млн на реформи - Білий дім

США виділять Україні додаткові $220 млн на реформи - Білий дім

Укрінформ
Офіційний Вашингтон має намір виділити українському уряду додаткові $220 млн у якості підтримки процесу масштабних реформ в Україні.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Білого дому за результатами зустрічі в середу віце-президента США і прем'єр-міністра України, передає Укрінформ.

"Білий дім планує виділити $220 млн в якості додаткової допомоги для України нинішнього року на підтримку економічних, політичних та енергетичних реформ", - зазначається в документі.

Цей пакет допомоги продовжить підтримку з боку США зусиль України щодо "зміцнення демократичних інститутів і верховенства права, основ для стійкого економічного зростання, а також реагування на гуманітарні потреби".

Зазначається, що ці кошти також розраховані на підтримку інших ключових сфер в порядку денному амбітних реформ уряду Гройсмана. У тому числі, йдеться про прискорення митної реформи, боротьбу з корупцією шляхом підтримки реформ ключових секторів правосуддя, розширення реформи децентралізації по всій території України та підтримці енергетичної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-