Для добудови

Для добудови "Охматдиту" знову шукають генпідрядника

Укрінформ
Оголошено тендер з вибору генерального підрядника для будівництва нового корпусу НДСЛ "Охматдит" у 2016 році. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я. 

"За результатами наради, що відбулася у віце-прем'єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка, ДП "Укрмедпроектбуд", замовник будівництва нового корпусу "Охматдит", 31 травня 2016 р. оголосило тендер з вибору генерального підрядника для будівництва нового корпусу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" в 2016 р.", - йдеться у повідомленні.

Відповідне оголошення розміщено на веб-порталі з питань державних закупівель www.tender.me.gov.ua за № 125643, ВДЗ № 102 (31.05.2016) від 31.05.2016, де також можна ознайомитися з документацією конкурсних торгів.

Очікувана вартість предмета закупівель, зазначена в оголошенні, згідно з річним планом закупівель підприємства та у відповідності з документацією конкурсних торгів становить 214,8 млн грн.

Розкриття тендерних пропозицій заплановано на 11 липня 2016 року.

Зараз завершується опрацювання можливості поділу процесу будівництва на дві пускові черги та визначаються технологічні можливості для початку виконання робіт.

Водночас МОЗ України створює комісію щодо перевірки наявності та стану медичного обладнання, яке закуплено для лікарні "Охматдит", за участю представника постачальника, народних депутатів України, представників лікарні та членів Опікунської ради при НДСЛ "Охматдит", фахівців МОЗ України, представників громадських організацій. 

Як повідомляв Укрінформ, процес добудови нового корпусу дитячої лікарні «Охматдит» розпочався в листопаді 2015 року. Замовником будівництва виступило державне підприємство «Укрмедпроектбуд», генеральним підрядником - компанія «Альтіс-Констракшн». Обсяг робіт, виставлений на конкурс, становив 480 млн грн. У 2015 році з державного бюджету України було профінансовано закінчення будівництва нового корпусу на суму 500 млн грн. У січні 2016 року МОЗ прозвітувало про освоєння генпідрядником будівництва 48 млн грн. Тоді ж з посади директора "Укрмедпроектбуду" було звільнено Ірину Коваль у зв'язку із порушенням умов контракту. Згодом екс-директор заявила про намір оскаржити своє звільнення в суді. У березні керівником установи за результатами конкурсного відбору було призначено Дмитра Шутовського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-