Нафта впала на новинах з Китаю

Нафта впала на новинах з Китаю

Укрінформ
Нафта впала у ціні у середу, після того, як стало відомо про зниження індексу виробничої активності у Китаї, а інвестори чекають на галузеві оцінки запасів в США, які з'являться пізніше сьогодні, і саміт ОПЕК, який пройде у Відні у четвер.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

На Нью-Йоркській товарній біржі ф'ючерси на нафту марки WTI з постачанням у липні впали в ціні на 0,86% до $48,68 за барель. На Intercontinental Exchange (ICE) нафта марки Brent просіла на 0,88% до $49,45 за барель.

Учора ф'ючерси на нафту трохи впали у ціні в ході волатильної торговельної сесії, оскільки інвестори реагували на зменшення обсягу виробництва і запасів у світі, а також ведмедячі коментарі міністра нафти Об'єднаних Арабських Еміратів.

Незважаючи на істотне зменшення запасів, найбільше нафтосховище США, яке також є основним місцем постачань Нью-Йоркської товарної біржі, все ще заповнено майже повністю. Кількома днями раніше Управління з енергетичної інформації США заявило, що комерційні запаси нафти у країні зменшилися на 4,2 млн барелей за тиждень з 14 по 20 травня.

Крім того, днями дослідження Reuters показало, що обсяг видобутку нафти в ОПЕК в травні трохи впав на 120 тис. барелей у день до 32,52 млн через уповільнення виробництва у Нігерії. При цьому свій обсяг видобутку у травні збільшили Саудівська Аравія, Іран, Кувейт і ОАЕ.

Сьогодні Американський інститут нафти опублікує оцінки запасів сирої нафти та нафтапродуктів у США, а завтра свої дані представить Міністерство енергетики.

Станом на 9:15 за київським часом ціну на нафту марки Brent встановлено на рівні 49,38 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 49,55 долара за барель, що на 34 центи нижче рівня закриття торгів ($49,89).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-