У

У "Банк Михайлівський" ввели тимчасову адміністрацію

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб запровадив тимчасову адміністрацію у ПАТ "Банк Михайлівський".

Про це повідомляє прес-служба фонду.

"На підставі рішення Національного банку України від 23 травня 2016 року №14/БТ "Про віднесення Публічного акціонерного товариства "Банк Михайлівський" до категорії неплатоспроможних" виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення від 23 травня 2016 року №812 "Про запровадження тимчасової адміністрації у ПАТ "Банк Михайлівський" та делегування повноважень тимчасового адміністратора банку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що згідно з даним рішенням розпочато процедуру виведення "Банку Михайлівський" з ринку шляхом запровадження в ньому тимчасової адміністрації на один місяць - з 23 травня 2016 року до 22 червня 2016 року включно.

На цей термін уповноваженою особою фонду призначено провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Юрія Ірклієнка. Йому делеговано всі повноваження тимчасового адміністратора ПАТ "Банк Михайлівський", визначені статтями 37-39 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб".

Про час та порядок виплат вкладникам банку буде повідомлено додатково на офіційному сайті фонду - www.fg.gov.ua, а також на сайті ПАТ "Банк Михайлівський" та у відділеннях цього банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-