Гройсман розповів про

Гройсман розповів про "переозброєння" митниці

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв технічне переоснащення митниці, зокрема в пунктах пропуску, для того, щоб чесні експортери могли спокійно проходити митний контроль, а тим, хто вивозить товар нелегально, перекрити такі канали.

Про це він сказав під час години запитань до уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Митна система України буде оновлюватись технічно, митниця буде переозброюватись. У нас з цього приводу є рішення і розуміння того, з яких джерел ми це зробимо. Ми наведемо спільно з вами порядок на українській митниці. Білі експортери будуть відчувати себе комфортно, а сірі й чорні будуть відчувати себе дискомфортно, і це наше з вами головне завдання", - зазначив Гройсман.

Прем'єр також пообіцяв розібратись у ситуації з начальником Київської митниці Сергієм Рудченком, якому багато народних депутатів закидають порушення присяги держслужбовця, неправомірне використання повноважень і неналежне виконання обов'язків з організації роботи Київської митниці.

"Що стосується обласної Київської митниці, ті матеріали, які у вас (народних депутатів - ред.) є, я сьогодні ж направлю до Антикорупційного бюро, до Антикорупційної прокуратури, і за результатами цього рішення я готовий приймати будь-яке рішення, яке є в компетенції уряду", - додав Прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-