Україна приєдналась до Декларації антикорупційного саміту

Україна приєдналась до Декларації антикорупційного саміту

Укрінформ
Україна разом з більш ніж 40 країнами приєдналась до Декларації глобального антикорупційного саміту.

Про це заявив голова Державної фіскальної служби Роман Насіров на глобальному антикорупційному саміті у Лондоні, повідомляє ДФС.

"Більше ніж 40 країн і міжнародних організацій приєднуються до спільної Декларації глобального антикорупційного саміту та висловили повну підтримку цього заходу. Україна – одна з них. Ми беремо на себе зобов’язання виконувати положення Декларації та здійснювати конкретні кроки, озвучені на саміті, для реалізації нової Антикорупційної стратегії та Плану дій, які будуть прийняті у 2017 році", - зазначив він.

За словами Насірова, державні органи України, в першу чергу ДФС, зобов’язуються: перевіряти точність інформації про кінцевих бінефіціарів компаній; впроваджувати міжнародні стандарти по боротьбі з відмиванням грошей; зменшувати можливості для корупції в зонах високого ризику; працювати з іншими країнами, міжнародними організаціями і громадянським суспільством щодо впровадження міжнародних стандартів антикорупційної діяльності.
Читайте також: Насіров заявляє про перевиконання бюджету на мільярди

"Разом з 40 іншими країнами і представниками організацій ми узгодили остаточний варіант Декларації по боротьбі з корупцією та Комюніке. Таким чином міжнародне співтовариство виявило твердий намір застосовувати всі можливі заходи як всередині країни, так і на міжнародному рівні, щоб знищити корупцію у всіх можливих областях", - підкреслив Насіров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-