Україна готова підписати міжнародну податкову угоду проти офшорів - Насіров

Україна готова підписати міжнародну податкову угоду проти офшорів - Насіров

Укрінформ
Голова ДФС Роман Насіров висловив готовність України приєднатись до міжнародної системи обміну інформацією, що дозволить з початку 2017 року отримувати дані з інших країн про іноземні та офшорні компанії українських резидентів.

Про це заявив глава ДФС у ході візиту до Австрії, повідомляє прес-служба відомства.

"Визначення кінцевих бенефіціарів офшорних компаній стратегічно важливо для України. Ми готові приєднатися до угоди між країнами щодо автоматичного обміну податковою інформацією... приєднання дозволить фіскальній службі вже з початку 2017 року отримувати дані з інших країн про іноземні та офшорні компанії українських резидентів, відкриті ними рахунки, а також виявляти порушення податкового законодавства України", - заявив Насіров.

Голова ДФС у ході візиту зустрівся з генеральним директором Податково-митної адміністрації Австрії Гансом-Георгом Крамером, де вони висловили зацікавленість у продовженні співпраці між Україною і Австрією у податковій сфері.

"З огляду на той факт, що Україна і Австрія є учасниками Конвенції про взаємну адміністративну допомогу в податкових питаннях, ДФС сподівається створити в майбутньому дійсно сильну міжнародно-правову основу для взаємодії між відповідними органами наших країн у сфері обміну податковою інформацією", - наголосив Насіров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-